Tervetuloa Tokion Suomi-kouluun!

suomi-koulu3.jpgTokion Suomi-koulu on täydentävä kielen ja kulttuurin opetusta antava, vapaaehtoinen koulu Tokiossa. Tokion Suomi-koulu kuuluu maailmanlaajuiseen Suomi-koulujen verkostoon, joiden tehtävänä on kehittää ja ylläpitää suomalaistaustaisten lasten ja nuorten suomen kielen taitoa heidän asuessaan ulkomailla. Osa Suomi-koulussa opiskelevista lapsista asuu maailmalla pysyvästi, mutta osa vain väliaikaisesti ja tämän vuoksi on tärkeää, että Suomi-koulu tukee lapsen ja nuoren mahdollista paluumuuttoa Suomeen ja suomalaiseen koulutusjärjestelmään. Tokion Suomi-koulussa voivat opiskella 3-18 -vuotiaat Suomesta ja suomen kielestä kiinnostuneet oppilaat. Opetushallitus osarahoittaa Tokion Suomi-koulun toimintaa.

The Finnish School in Tokyo is a non-profit l
anguage school for children aged 3 to 18. We are part of the global network of part-time Finnish schools. Our aim is to teach Finnish language and culture to children with Finnish backgrounds, or children who otherwise wish to learn Finnish language and know more about Finland. For more information in English, please use the contact form.

Tulosta ilmoittautumislomake tästä. Varaa ensimmäisellä kerralla mukaan myös lukukausimaksu ja tutustu tiedotteeseen käytännön asioista.

Löydät Tokion Suomi-koulun myös Facebookista!

Kantele-opettaja koululla 24.2.2018 (29.01.2018)
Koululla vierailee 24.2. kanteleen soiton opettaja. Koulupäivä alkaa kaikille oppilaille ja vanhemmille yhteisellä soitto- ja laulutilaisuudella musiikkiluokassa..

22.01.2018  Infotilaisuus ja kysely vanhemmille 27.1.2018
27.11.2017  Kevätlukukukausi 2018 alkaa la 13.1.
24.11.2017  Syyslukukauden päätöstilaisuus 25.11.
04.11.2017  Sääntömääräinen syyskokous 2017-2018