Uusi oppilas

 

Oppilaaksi Tokion Suomi-kouluun?

Tervetuloa Suomi-kouluun! Otamme kouluumme jatkuvasti uusia oppilaita, myös kesken lukukauden. Lähettäkää meille sähköpostia osoitteeseen suomikoulu.tokio (at) gmail.com ja ilmoittaukaa mukaan! Ensimmäisellä koulukerralla palautetaan koululle täytetty ja allekirjoitettu ilmoittautumis- ja taustatietolomake ja maksetaan lukukausimaksu. Lisätietoa maksuista: Lukukausimaksut

 

Koulun aloittava, uusi oppilas, voi halutessaan hyödyntää Tokion Suomi-koulun tarjoaman maksuttoman testikerran. Mikäli oppilas päättää jatkaa koulussa testikerran jälkeen, hän maksaa lukukausimaksun kokonaisuudessaan, sisaralennukset huomioiden. Mikäli oppilas ei jatka koulussa testikerran jälkeen, hänen on ilmoitettava siitä koululle, mutta hänellä ei ole maksuvelvoitteita koulua kohtaan. Testikerta on yksi koulukerta, jonka aikana oppilas osallistuu normaalisti opetukseen ja kaikkeen koulun toimintaan osana muuta oppilasryhmää. Oppilaiden testikertoja ei voi yhdistää eikä niiden avulla voi saada alennuksia lukukausimaksuista. Testikerta koskee vain uusia oppilaita, jotka eivät ole aiemmin olleet koulun toiminnassa mukana. Testikerran käyttämisestä pitää ilmoittaa etukäteen koululle sähköpostitse. 

Tokion Suomi-koulu on tarkoitettu 3-18-vuotiaille, joiden vanhemmista vähintään toinen on syntyperäinen suomalainen. Koulussamme annetaan täydentävää suomen kielen opetusta sekä perehdytystä suomalaiseen kulttuuriperinteeseen. Koulumme opettajat ovat opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia. Oppikirjoina käytämme Suomesta tilattuja suomen kielen opiskeluun tarkoitettuja oppikirjoja. 

 

Lisätietoa Tokion Suomi-koulun kokoontumisajankohdista: Koulupäivät